Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumlimburg.nl


  Mediums in Limburg beantwoorden uw levensvragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me aan hoe ik me het best kon opstellen.




Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter,

Al je voorspellingen zijn uitgekomen. Hartelijk dank voor je geduld en duidelijke gesprekken. Groetjes L.




Ervaring van L met medium Gunter   Ervaring van L met medium Gunter   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik kan het iedereen aanraden contact op te nemen met Anouk wanneer je te maken krijgt met twijfels en onzekerheden. Ze beschrijft heel precies wat je voelt en van daaruit reikt ze je oplossingen aan. Er zijn al heel wat dingen uitgekomen.Wat een topper.




Ervaring van Isabelle met medium Anouk   Ervaring van Isabelle met medium Anouk   Ervaring van Isabelle geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau weet me altijd weer op te vrolijken en rustig te krijgen. Beau is voor mij het beste medium op de lijn. Hij krijgt alles helder door en voelt mensen altijd heel goed aan. Ik heb veel van hem geleerd.

Liefs, Anne.




Ervaring van Anne met medium Beau   Ervaring van Anne met medium Beau   Ervaring van Anne geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieverd. Ik spreek je al een lange tijd. Laatst heb ik je gesproken over de liefde en werk. Over beide onderwerpen zijn je voorspellingen zoals altijd uitgekomen. Zelfs de persoonsomschrijving van mijn gesprekspartners. Ik laat het je snel weten als ik het vervolggesprek achter de rug heb. Dank je wel, ook voor je oneindige geduld. Heel veel liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Olivia, heb je net gesproken en voel me zoveel beter en kan nu weer verder.
Je voelt de situatie zo goed aan en weet het juiste antwoord. Hartelijk dank Nency.




Ervaring van Nency met medium Olivia   Ervaring van Nency met medium Olivia   Ervaring van Nency geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Lieve Lobke, helaas de tijd was om, om je te bedanken.
Ik zal helaas nog geduld moeten hebben met P.
Je bent een lieve vrouw, met een prettige stem.
Dankje wel. Lieve groet Daphne.




Ervaring van Daphne met medium Lobke   Ervaring van Daphne met medium Lobke   Ervaring van Daphne geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dankjewel Sophia. Ik heb de rechtszaak gewonnen. U had gelijk. U bent een heel lieve zuivere medium. Vandaag nog contact. Ik durf nu weer naar de toekomst te kijken met mijn kindjes en m'n lieve partner.




Ervaring van Ilona met medium Sophia   Ervaring van Ilona met medium Sophia   Ervaring van Ilona geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieverd, leuk om je even gesproken te hebben. Bij deze nogmaals, dank voor je voorspelling die is uitgekomen. Ik spreek je gauw weer. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola je bent top alles wat je zei is uitgekomen en binnen de tijd die je aangaf je bent echt de beste echt veel mediums gesproken maar die hadden het allemaal mis bedankt x danny.




Ervaring van Danny met medium Lola   Ervaring van Danny met medium Lola   Ervaring van Danny geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Super fijn en zinvol consult.
Je weet mij en mijn partner goed aan te voelen en hebt me heel goeie suggesties gegeven om met mijn situatie om te gaan.




Ervaring van Gerda met medium Patries   Ervaring van Gerda met medium Patries   Ervaring van Gerda geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Gypsy
  Ervaring met medium Gypsy
  Dank Gipsy, ik probeer mn vertrouwen weer te herstellen in hem,

Fijn om je gesproken te hebben

Fijne dag

R.




Ervaring van R met medium Gypsy   Ervaring van R met medium Gypsy   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gypsy
  Ervaring met medium Gypsy
  Ik heb voor het eerst naar Gypsy gebeld. Wat een mooie en lieve gesprek. Enkel mijn vraag was voldoende voor haar. Ze wist alles te zeggen zonder ik maar verder iets moest zeggen. Je bent meer dan een 10 waard op deze lijn een zekere aanrader om eens te bellen.




Ervaring van Leyla met medium Gypsy   Ervaring van Leyla met medium Gypsy   Ervaring van Leyla geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha ken ik al meer dan 10 jr.
Ik vind haar erg goed,tot nu toe is veel uitgekomen wat zij in haar kaarten zag.
Het enige wat ik jammer vind is dat vergeleken met vroeger zij nu minder online is.




Ervaring van Sandra met medium Micha   Ervaring van Sandra met medium Micha   Ervaring van Sandra geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Lieverd, ik heb je net telefonisch gesproken en nogmaals, bij deze. Dank voor je inzichten. Je voorspelling is uitgekomen, onverwachts en zo snel. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieverd, zoals beloofd mijn berichtje als je voorspelling zou uitkomen. Ik heb het je net telefonisch verteld. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Nou, kort en krachtig hoor. Helder en duidelijk. Zeer tevreden mee.




Ervaring van James met medium Marya   Ervaring van James met medium Marya   Ervaring van James geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Wat fijn u gesproken te hebben en dat ik via u mijn oma haar stem weer kon horen. Wat was dat fijn en ben u daarvoor enorm dankbaar. We hebben een heel prettig en positief gesprek gehad en zal uw adviezen volgen.
Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te raden bij derden. Absoluut de moeite waard en zeer vriendelijk en oprecht.

Xxxjes.




Ervaring van Cindy met medium Desteny   Ervaring van Cindy met medium Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Mathilda is snel, scherp en heeft een standvastige heldere blik op de toekomst. Aanrader.




Ervaring van Natalie met medium MathildaNili   Ervaring van Natalie met medium MathildaNili   Ervaring van Natalie geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Thanks lieverd voor je email. Ik weet dat ik eigenlijk had moeten wachten met contact opnemen. Maar had even een 'zwak' momentje na 5 weken geen contact. Ik ga het vertrouwen houden en het nu vanuit hem laten komen. Dankje voor je mooie email weer en positieve woorden. Kan ik weer even mee verder. Fijn weekend en veel liefs S.




Ervaring van S. met medium Donna   Ervaring van S. met medium Donna   Ervaring van S. geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Lieve Marya, jij bent echt mijn Engel die mij altijd positieve energie toestuurt. Bedankt voor jou wijze woorden en mooie voorspellingen die altijd uitkomen.
Dikke knuffel lieverd.




Ervaring van Ingrid met medium Marya   Ervaring van Ingrid met medium Marya   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wat een vrouw. Hart op de tong, no nonsens, een meerwaarde voor deze lijn.




Ervaring van Dirk met medium Louisa   Ervaring van Dirk met medium Louisa   Ervaring van Dirk geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathy
  Ervaring met medium Kathy
  Sorry dat ik ineens ophing.
Maar ik ga het plan voortzetten. En ga lekker slapen en morgen ook mijn eigen plan trekken.
Bedankt voor het advies.
Grt. De beller van net.




Ervaring van L met medium Kathy   Ervaring van L met medium Kathy   Ervaring van L geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, ik ken niemand die zo snel en accuraat antwoorden geeft en niet praat over wat ik helemaal niet gevraagd heb. Het is een paar maand geleden dat ik je belde en ik had de hoop al opgegeven dat wat je me vertelde zou uitkomen. Maar niets is minder waar, het is exact gegaan zoals je vertelde. Mijn oprechte dank.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny
Ik had enorme keuze stress ivm job keuze. Je had me gezegd dat alles goed ging komen en dat ik vertrouwen moest hebben. Langs deze weg wil ik je bevestigen dat je gelijk had. De job is bijna te mooi om waar te zijn en mijn nieuwe werkgever gelooft ook heel hard in me dat ik nodig had in mijn carrière. Tot nu toe had je over alles gelijk. Bedankt voor je advies, positiviteit en steun.




Ervaring van L. met medium Desteny   Ervaring van L. met medium Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Gypsy
  Ervaring met medium Gypsy
  Voelt goed aan .
Zeker de moeite waard.
Ik bel snel weer.
Alles klopt wat deze lieve dame zegt.




Ervaring van Nathalie met medium Gypsy   Ervaring van Nathalie met medium Gypsy   Ervaring van Nathalie geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Angell is een zeer vlot medium. Nog voordat jij je vraag heb gesteld is ze al aan het werk. Ze geeft duidelijke aanwijzigingen over wat is en wat herkenbaar is en vandaar uit stelt ze helder vast wat komt. Zeer professioneel medium. Enorme aanrader.




Ervaring van Jon met medium Angell   Ervaring van Jon met medium Angell   Ervaring van Jon geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellize
  Ervaring met medium Ellize
  Super lieve vrouw, bevestigde mij wat meerdere collega's op de lijn vertelden. Groetjes Y.




Ervaring van Leeuw met medium Ellize   Ervaring van Leeuw met medium Ellize   Ervaring van Leeuw geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste Carola,
De omschrijving van die persoon waar ik naar vroeg klopt. Je doet het heel goed. Dank voor de inzichten.




Ervaring van Eugie met medium Carola   Ervaring van Eugie met medium Carola   Ervaring van Eugie geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  lieve Yuorah, je zat er helemaal op. Ik zal je raad verder opvolgen en hou je op de hoogte. Bedankt. je bent een aanrader.




Ervaring van Gerard met medium Yuorah   Ervaring van Gerard met medium Yuorah   Ervaring van Gerard geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met medium Sid   Ervaring van Barbara met medium Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Super bedankt MB R. Heel fijn u gesproken te hebben. Ik kan alles plaatsen en daarvoor wil ik je heel erg bedanken. Christel.




Ervaring van Christel met medium MB Rhais   Ervaring van Christel met medium MB Rhais   Ervaring van Christel geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Het was een zeer aangename en verhelderend uitleg. en deze mevrouw nam echt tijd om je vragen te beantwoorden en te luisteren. een aanrader
.




Ervaring van Liana met medium Roos   Ervaring van Liana met medium Roos   Ervaring van Liana geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  bedankt voor jouw luisterend oor. Het heeft lang geduurd, maar zo als je zei, niets komt voor zijn tijd. Hartelijk dank .




Ervaring van Paulina met medium Zoya   Ervaring van Paulina met medium Zoya   Ervaring van Paulina geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Wow Annicka, ik kon het me niet voorstellen. maar wat je voorspelde kwam binnen een paar weken uit. De persoon ook precies beschreven.




Ervaring van anoniem met medium Annicka   Ervaring van anoniem met medium Annicka   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumlimburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden